Terug naar overzicht

Volkswagen Transporter T5 Camper L1H1 2.0TDI|4 pers|Trekhaak

Marge € 1,-
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
X140SB
Bouwjaar 2014
BTW of Marge Marge
APK vervaldatum 13-10-2024
Tellerstand
171.019 KM NAP
Kleur Wit
Aantal slaapplaatsen 4
Type bed Overige
Type bed 2 Hefbed
Aantal zitplaatsen 2
Aantal sleutels 1
Aantal handzenders 1
Onderhoudshistorie aanwezig Ja

Motor en transmissie

Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Vermogen 75 kW / 102 PK
Cilinderinhoud 1986 cc

Exterieur

Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Buitenspiegels verwarmbaar
Centrale vergrendeling
Getint glas
Mistlampen voor
Trekhaak

Infotainment

Bluetooth telefoonverbinding
Navigatiesysteem
Radio-cd/mp3 speler
Stuurwiel multifunctioneel

Interieur

Airco
Elektrische ramen voor
Stuurbekrachtiging

Overige

Anti blokkeer systeem
Anti doorslip regeling
Bestuurdersairbag

Comfort

Cruise control

Beschrijving

Het begon allemaal met een droom. Een camper bouwen met je beste vriend. Een droom die is uitgekomen. Een droom die nu van jou kan zijn! Deze VolksWagen Transporter uit 2014 was kortgeleden nog een bus. Nu is het een huis op wielen. De ruimte is optimaal benut om van het buitenleven te kunnen genieten per camper, en biedt al het comfort en de faciliteiten voor een goede nachtrust of versgekookte maaltijd.

De camper is voorzien van een 1200w omvormer en een 100 ah accu, hiermee ben je zeker twee dagen voorzien van stroom off-grid. Omvormer, DC-DC acculader en een druppellader zijn van het merk Vitron en is met grote zorgvuldigheid ingebouwd. Als je het ons vraagt, beter dan origineel door VW Geleverd. Door de App van Vitron te downloaden en deze te koppelen aan de ingebouwde systemen kan je via je telefoon allerlei functies gebruiken en biedt dit volop inzichten in onder andere stroomverbruik. Er zit een 10L gasfles in en een twee pits gasfornuis. Ook zijn er 2 reservoirs van beide 12 liter aanwezig voor zowel schoonwater als grijs water. Ook dit alles is met de grootste zorg ingebouwd en zoveel mogelijk op maat gemaakt. Er zitten 4 LED-lampen in voor sfeerverlichting. De ultieme toiletervaring beleeft u vanaf de ingebouwde Porta-Potti Toilet, ga zitten met waanzinnig uitzicht.

De bus is voorzien van 4 slaapplekken met boven in een knusse slaapruimte in de daktent die tevens open kan. Beneden is de mogelijkheid om in een handomdraai de zithoek om te bouwen tot twee comfortabele slaapplekken. Kortom, wakker worden midden in de natuur met verse koffie, de camper open en een zelfgemaakt ontbijt.

Op technisch vlak is de camper volledig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Zo is onder andere de volledige koppeling met vliegwiel vervangen en staat de bus op nieuwe all Season banden om elk klimaat te trotseren. Geen ondergrond is te ruw, tijd om op pad te gaan!

Mocht je zeker willen zijn van je eigen camper voor volgend kampeerseizoen. Dan is dit het moment om (vrijblijvend) een afspraak in te plannen. Stuur je een kaartje vanuit de Franse Alpen of Zweedse Fjorden volgend voorjaar?

Optioneel:

- Luifel in de kleur zwart € 1199,- incl. btw en montage
- Gordijnen in gewenste kleur € 799,- incl btw en montage
- Fietsenrek in de kleur zwart 699,- incl btw en montage

Profiteer nu van de najaarsaanbieding: 

- Garantiepakket van 1 jaar op de gehele installatie* 
- Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 299,-
- 6 maanden instap garantie* t.w.v € 499,-
- Volle tank brandstof t.w.v. € 150,-
- Professioneel gepoetst 
- Nieuwe APK

Wees welkom in onze winkel om deze camper te aanschouwen.

* Vraag naar de voorwaarden
 

Alle keuringen zijn uiteraard toegestaan en het inruilen van uw auto, motor, camper of boot behoort ook tot de mogelijkheden.

Let op! Auto's ouder dan 12 jaar en boven de 200.000 kilometer geven wij geen garantie. Al onze auto's worden technisch gecontroleerd om zo een goed inzichtelijk beeld te krijgen wat u koopt. Wij hebben geen garagebedrijf en zijn afhankelijk van derden voor het uitvoeren van inspecties en reparaties. Auto's tot 12 jaar en 200.000 kilometer kunnen wij via AutoTrust in de garantie zetten zodat u bij uw eigen garage, onder bepaalde voorwaarden van Autotrust, uw garantie kan laten uitvoeren. 

Ik heb uiteraard mijn uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welken voor jouw belangrijk zijn jouw beslissing kunnen beïnvloeden. Neem gerust contact met mij op voor vragen.

Om teleurstelling en misverstanden te voorkomen is het verstandig om voortijdig even contact op te nemen of de auto er nog staat. In de regel ben ik woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur s'ochtens tot 17.00 uur s'middags aanwezig. Echter ben ik ook wel eens onderweg of om wat voor reden ook niet aanwezig. Daarnaast weet je zeker dat ik bij een gemaakte afspraak altijd rustig de tijd kan nemen voor alle vragen. Groetjes Jard

Standaard openeningstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: 10.00 tot 17.00
Vrijdag: 10.00 tot 17.00
Zaterdag: 10.00 tot 14.00 (later op afspraak mogelijk)
Zondag: Gesloten
 
Mogelijk gemaakt door Mobilox