Hoe het ooit begon

Als kleine jongen begon mijn fascinatie voor auto's. Thuis reden wij altijd degelijke Volkswagens of Audi's en hieruit is dan ook mijn liefde voor de Volkswagen Audi Groep (VAG) ontstaan. Toen ik 18 jaar werd kocht ik mijn eerste gouden Golf Cabrio en al snel volgde er een Passat VR6, Golf II GTI en een Audi a4. Er werd eindeloos gesleuteld aan scooters en motoren en ik bewoog van A naar B op alles wat wielen had. Ik wilde daarom ook niets liever dan werken binnen de Automobielbranche. Al snel trok ik de stoute schoenen aan en ging ik met mijn CV onder de arm op zoek naar een baan. Ik weet nog goed dat ik langs de plaatselijke Landrover/Jaguar Dealer reed en dacht dat dat misschien te hoog gegrepen was. Toch overtuigde ik mezelf met het motto: 'zonder risico geen winst', en nam ik de afslag. Na een gesprek werd ik aangenomen en begon mijn avontuur binnen de branche als 'Service Adviseur' bij een premium merk. 

Mijn carrière in het kort

De volgende stap was promotie tot verkoper. Omdat ik vond dat ik het vak dan eerst moest leren, startte ik de opleiding 'Verkoopmanager Mobiliteitsbranche' in Groningen. Bij een universele garage in Eelde vond ik een stageplek en zette ik mijn eerste stappen in de verkoop. Ik behaalde mijn diploma en zette mijn carrière voort. 

Na de stageperiodes ging ik aan de slag bij een Opel/Nissan dealer, waarna ik uiteindelijk mijn carrière afgesloten bij een uniek garagebedrijf gespecialiseerd in Landrovers en premium gebruikte auto's. Als auto liefhebber wil je een keer bij een bedrijf  gewerkt hebben waar zoals Porsches, Jaguars, Range Rovers en andere bijzondere klassieke en sportieve auto's worden verkocht. Een ware snoepwinkel. Inmiddels zat ik een decennium in de mobiliteitsbranche toen ik het besluit nam het roer om te gooien.

Jard Werkt

De tijd dat ik voor een baas werkte, kwam tot een eind: ik besloot voor mezelf te beginnen. Ik wilde vrijheid, fysiek bezig zijn en mooie dingen maken. Ik startte als zelfstandig werkend timmerman en 'Jard Werkt' was geboren. Het was hard werken maar het voelde niet zo. Ondanks het grote werkplezier, een nominatie voor 'Vakman van het jaar 2022' en een overvolle agenda, moest ik mijn werkzaamheden terugschroeven. Door een (chronische) enkel aandoening is timmeren noodgedwongen naar de achtergrond verdwenen en ontstond ruimte voor een nieuw bedrijf. 

Ik vertel u graag meer!

Onder het motto 'waar de ene deur dichtgaat, gaat een ander open' was het voor mij een logische keuze om terug te gaan naar de branche waar ik al voetsporen heb liggen: Jissink VAG Occasions was geboren. Daarbij richt ik mij op het in- en verkopen van luxere personen auto's binnen de Volkswagen Audi Groep (VAG). Ik vertel u er graag alles over onder het genot van een kop koffie. Alvast een kijkje nemen bij het actuele aanbod? Klik dan snel door.

Mogelijk gemaakt door Mobilox